Goedkope Vakantie naar Donau Altmuhltal 7 dagen

Donau Altmuhltal 7 dagen
Klik hier voor de aanbieder

€479.00

Donau Altmuhltal 7 dagen

Fietsrondreis langs Donau en Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg. Van de Donau naar het Altmühltal fietst u door het verkeersluwe Wellheimertal. Fietsend door het prachtige dal van de Donau fietst u van Regensburg aan de rand van het Beierse Woud in westelijke richting naar Neuburg aan de Donau. Bijna de hele route gaat direct langs de Donau en door het Altmühltal over een vlak en vrijliggend fietspad. U komt ook door schitterende historische steden zoals Bad Gögging en Neuburg met het prachtige kasteel. Eichstatt was ooit de hoofdstad van een zelfstandig ministaatje. Vanuit Kelheim maakt u een boottocht op de Donau naar het klooster van Weltenburg. Hoogtepunt van de reis is natuurlijk Regensburg (de mooiste stad van Duitsland), met de Dom Sankt Peter, de oudste brug over de Donau en Schloß Emmeram. Onderweg heeft u alle gelegenheid om zowel heerlijk te fietsen als ook om regelmatig af te stappen en de omgeving te ontdekken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Lekker-op-reis.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Donau Altmuhltal 7 dagen

Aantal Sterren
Stars/2

Land
Duitsland

Extra Omschrijving
individuele reizen fietsen

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €479.00 bij Aktivatours.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:
Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
6 + 2 =

Beoordeel deze goedkope vakantie

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Donau Altmuhltal 7 dagen prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van deze goedkope vakantie Prijs
Aktivatours
Donau Altmuhltal 7 dagen
€479.00
Donau Altmuhltal 7 dagen
Fietsrondreis langs Donau en Altmühl Per ICE-trein snel en comfortabel naar de start van de reis : Regensburg. Deze Donau Altmühltal rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg. Van de Donau naar het Altmühltal fietst u door het verkeersluwe Wellheimertal. Fietsend door het prachtige dal van de Donau fietst u van Regensburg aan de rand van Beierse Woud in westelijk richting naar Neuburg aan de Donau. Bijna de hele route gaat direct langs de Donau en door het Altmühltal over een vlak en vrijliggend fietspad. U komt ook door schitterende historische steden zoals Bad Gögging en Neuburg met het prachtige kasteel. Eichstatt was ooit de hoofdstad van een zelfstandig ministaatje. Vanuit Kelheim maakt u een boottocht op de Donau naar het klooster van Weltenburg. Hoogtepunt van de reis is natuurlijk Regensburg (de mooiste stad van Duitsland), met de Dom Sankt Peter, de oudste brug over de Donau en Schloß Emmeram. Onderweg heeft u alle gelegenheid om zowel heerlijk te fietsen als ook om regelmatig af te stappen en de omgeving te ontdekken. Van Regensburg reist u snel en comfortabel per ICE-trein terug naar Nederland of België.
€650.00